Si continua navegant entenem que accepta l'ús de cookies.    
  • C/ Rambla, 41 (Principal) - 08002 Barcelona    
  • correu@mountainwilderness.cat    
  • 932690540

Fes-te soci/a

Podeu col·laborar amb Mountain Wilderness de diferents maneres

Vols rebre les nostres informacions?


Envia'ns un correu a l'adreça correu@mountainwilderness.cat indicant que vols rebre les nostres comunicacions i t'anirem informant de les nostres activitats.
T'agradaria fer-te soci de Mountain Wilderness?


Per només 20 €/any pots ser soci de Mountain Wilderness i ajudar-nos així a vetllar perquè les muntanyes no es degradin més.

Per fer-ho només cal que omplenis el següent formulari o bé trucar-nos al 93 269 05 40 i ja t'agafarem les dades per telèfon:

data de naixement / fundació entitat?      

Selecciona la teva modalitat de soci de MOUNTAIN WILDERNESS DE CATALUNYA.

Persona individual: 20€/any
Entitat o soci protector: A partir de 50€/any  
 Accepto la política de privacitat

De conformitat amb l'article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les seves dades personals seran incorporades en un fitxer automatitzat de titularitat de Mountain Wilderness de Catalunya, amb la finalitat de poder respondre a les seves consultes i donar-lo d'alta com a soci. L'informem que les seves dades no seran objecte de cessió a cap altra entitat. Per últim, l'informem que vostè podrà exercir en qualsevol moment els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició en els termes establerts en la legislació vigent sobre protecció de dades, enviant un email a: correu@mountainwilderness.cat

Escriu les lletres i/o números que surten a la imatge (posar lletres en majúscules):

logo focir