Si continua navegant entenem que accepta l'ús de cookies.    
  • C/ Rambla, 41 (Principal) - 08002 Barcelona    
  • correu@mountainwilderness.cat    

Denúncia

Fes la teva denúncia, ajuda'ns a preservar les muntanyes!


Protegim l'excursionisme, preservem les muntanyes!


Un dels objectius de MWCat és promoure una cultura alpina dins l’esperit de la “Wilderness”. També en el respecte i el foment de l’alpinisme, l’escalada clàssica i l’excursionisme en general, disciplines basades en l’austeritat dels recursos i el compromís amb l’entorn i els orígens de l’activitat.

En aquesta línia presentem aquest espai de participació per fer-nos arribar per una banda publicacions, comentaris i testimonis davant restriccions no prou justificades o clarament abusives de les esmentades pràctiques i per altra testimoni de zones degradades o activitats i actuacions poc curoses amb la muntanya.

Per fer-ho només cal que omplenis el següent formulari:


 Accepto la política de privacitat

De conformitat amb el Reglament General de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les seves dades personals seran incorporades en un fitxer automatitzat de titularitat de Mountain Wilderness de Catalunya, amb la finalitat de poder respondre a les seves consultes. L'informem que les seves dades no seran objecte de cessió a cap altra entitat i que es conservaran mentre es mantinguin les converses entre les parts o durant els anys necessàries per cumplir amb les obligacions legals i tributaries vigents en cada moment o fins que vostè exerceixi algun dels següents drets: Accés, rectificació o supressió, cancel·lació, limitació i oposició o portabilitat de les dades enviant un email a: correu@mountainwilderness.cat

Escriu les lletres i/o números que surten a la imatge (posar lletres en majúscules):