Si continua navegant entenem que accepta l'ús de cookies.    
  • C/ Rambla, 41 (Principal) - 08002 Barcelona    
  • correu@mountainwilderness.cat    

Fes-te soci/a

Podeu col·laborar amb Mountain Wilderness de diferents maneres


Vols estar al cas de les nostres informacions?


Podeu seguir les nostres activitats a través de les xarxes socials: instagram, twitter i facebook. Per qüestions concretes podeu adreçar-nos un correu electrònic a: correu@mountainwilderness.cat.T'agradaria fer-te soci de Mountain Wilderness?


Per només 20 €/any pots ser soci de Mountain Wilderness i ajudar-nos així a vetllar perquè les muntanyes no es degradin més.

Per fer-ho només cal que omplenis el següent formulari o bé trucar-nos al 93 269 05 40 i ja t'agafarem les dades per telèfon:

data de naixement / fundació entitat?      

Selecciona la teva modalitat de soci de MOUNTAIN WILDERNESS DE CATALUNYA.

Persona individual: 20€/any
Entitat o soci protector: A partir de 50€/any  

Com vols rebre el butlletí anual?

En format digital (PDF)
En format paper
 Accepto la política de privacitat

De conformitat amb el Reglament General de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les seves dades personals seran incorporades en un fitxer automatitzat de titularitat de Mountain Wilderness de Catalunya, amb la finalitat de poder respondre a les seves consultes. L'informem que les seves dades no seran objecte de cessió a cap altra entitat i que es conservaran mentre es mantinguin les converses entre les parts o durant els anys necessàries per cumplir amb les obligacions legals i tributaries vigents en cada moment o fins que vostè exerceixi algun dels següents drets: Accés, rectificació o supressió, cancel·lació, limitació i oposició o portabilitat de les dades enviant un email a: correu@mountainwilderness.cat

Escriu les lletres i/o números que surten a la imatge (posar lletres en majúscules):