Si continua navegant entenem que accepta l'ús de cookies.    
  • C/ Rambla, 41 (Principal) - 08002 Barcelona    
  • correu@mountainwilderness.cat    

CONVOCATÒRIA, Projecte Swat: campanya 2022 (10/03/2022)



El projecte Swat te per finalitat posar en valor l'alt interès alpinístic d'aquestes valls de Hindu Kush pakistanès per generar les eines d'una activitat econòmica vinculada a l'àmbit de l'alta muntanya que ajudi a un desenvolupament sostenible i és concreti en la declaració del parc nacional.

L'objectiu de la campanya d'engany és finalitzar les exploracions per a la publicació de la guia de les muntanyes del Swat. Els activistes interessats hauran de participar en la descoberta, amb el suport de guies locals, per a col·laborar en la recollida de dades per a la redacció de la guia i la millora de la cartografia.

La participació és oberta a persones amb experiència en l'àmbit de l'excursionisme en la mitja i alta muntanya. El 2 d'abril s'obrirà el termini d’inscripcions i la campanya es desenvoluparà a l'agost d'aquest 2022.

Aquesta activitat l'organitza Mountain Widerness International; la direcció és a càrrec de Carlo Alberto Pinelli, "Betto", arqueòleg, cineasta, reconegut alpinista amb gran experiència a l'Hindu Kush i membre del CAI. Jordi Gassiot Pintori, "Koki" coordina l'aportació de Mountain Wilderness Catalunya a la campanya 2022.

Per inscripcions contactar amb:

Carlo Alberto Pinelli, bettopinelli@gmail.com
Jordi Gassiot Pintori, jordi.gassiot@uab.cat

Més informació:

Avís d'inscripció a una sèrie de trekkings d'aventura

Díptic informatiu campanya Swat 2022

Vídeo